Oavsett om du för egen del eller för företagets räkning behöver riktigt bra kontakter ger vi dig just den möjligheten.

Business & Sports Club startade 2011 och har fram till idag byggt upp ett spännande koncept för VD, ägare och ledare.

Om du är i samma situation som många andra VD, ledare eller ägare som inte hittat flexibiliteten med tider som passar jobb, familj eller kompisar, så har vi ett beprövat och intressant alternativ att erbjuda.

Välkommen till Västsveriges bästa nätverk för VD, ledare och ägare som gillar att kombinera sport och affärer.

Varför ska du vara med i Business & Sports Club?

Under åren har vi lärt oss av våra medlemmar att det finns en mängd olika behov och anledningar till att vara med i Business & Sports Club. Den viktigaste funktionen är att skapa personliga relationer som i sin tur skapar förtroende och värdefulla kontakter. Här träffar du mer än 150 intressanta människor från en mängd olika branscher där ni kan dela gemensamma intressen eller få helt nya impulser utifrån era olikheter.

Välj det som passar dig – när det passar dig

Vi har skapat en modell som tillgodoser många olika behov hos en ledare, som måste prioritera sin tid. Om du är med på våra aktiviteter i Göteborg så kanske du uppskattar att komma till en klubblokal och lounge, där du känner dig hemma bland likasinnade för olika träffar – i en trevlig miljö vid Masthugget? Även i Borås/Viared och Trollhättan/Södra Hamnvägen har vi trevliga konferens och möteslokaler. När du väl kan frigöra tid kanske du även uppskattar att träna eller spela golf, padel eller träna med oss och andra medlemmar? Genom vår klubb får du möjlighet att nätverka under de former som passar dig och utöka ditt kontaktnät i ett flertal städer i Västsverige, såsom t.ex. Borås, Göteborg, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg.

Hur fungerar BSC?

Vårt koncept kretsar kring en välfylld och balanserad men kravlös kalender som sträcker sig över hela året med ett uppehåll under sex veckor på sommaren. Vi gillar att träffas för att finna likasinnade som uppskattar våra värderingar:

Prestigelöshet
Trivsel
Professionalism

Business – ökad kompetens och erfarenhetsutbyte

De flesta av oss har svårt att sätta av tillräckligt med tid för att utveckla sin egen kompetens som företagsledare. Vårt bidrag är tidseffektiva träffar, som vi kallar för Kompetensforum, flera gånger om året. Du får möjligheten att lyssna på en intressant presentation i ett aktuellt ämne. Tillsammans med våra regelbundna Seminarier och Workshops så ger det dig flera tillfällen per år till att skaffa dig kunskap om viktiga frågor för dig och ditt företag.

Sport – nätverka genom träning och spel

Vi och en stor grupp av våra medlemmar gillar golf, padel och träning! Du kan vara såväl nybörjare som elitspelare för att uppskatta vårt koncept. BSC äger och driver Padel Center Göteborg och Borås. I Trollhättan äger BSC-partners 3PAC Padel. Vi har regelbundna aktiviteter inom padel och andra träningspass året om i dessa anläggningar.

Hur fungerar det?

Vi erbjuder en enkel lösning för att du ska kunna kombinera ditt arbete med sport och träning. I vår unika app finner du en kalender som sträcker sig över hela året med ett uppehåll på några veckor runt jul och nyår samt sex veckor över sommaren. Resten av året erbjuder vi varje vecka organiserat spel med padel och andra träningspass på lunchtid med kondition, styrka och rörlighet. Nu vet vi att det är vetenskapligt bevisat att såväl hjärnan och kroppen presterar bättre när vi tränar. Vi har kompetensen och förutsättningarna inhouse för att du skall få ihop ditt vardagspussel med bra träning, utvärdering, tester och coaching inom hälsa. Vi har utbildad sjuksköterska och coach som utför provtagningar, fystest eller skräddarsydda hälsoprojekt för ditt företag om så önskas.

Du behöver inte känna någon stress över att sätta någon annan i klistret om du får förhinder. Vi har resurser som finns tillgängliga för att lösa den utmaningen som andra kan ha problem med. Vi vet hur din vardag kan se ut med många möten och resor.

Sex-sju gånger om året arrangerar vi golftävlingar för våra medlemmar i Bohuslän, Borås, Göteborg och Trollhättan. Vi anordnar tre organiserade konferensresor med golf i programmet, varav två går till varmare breddgrader.

  • Du kan kombinera nytta med nöje, genom att ha kul och röra på dig.
  • Du blir piggare, starkare och får mer tid att göra det du tycker om.
  • Sport och affärer kan bygga bra relationer.

Club – relationsbyggande aktiviteter

Bra kontakter och goda relationer räcker långt! Vår klubb bidrar till att du utökar ditt kontaktnät i Västsverige under avsläppande och kravlösa former.

Hur fungerar det?

Vi träffas för en klubblunch någon fredag per månad eller per kvartal beroende på vilken ort du är medlem. Det gäller även våra klubbkvällar som oftast är planerade på torsdagar i samband med ett seminarie, forum eller workshop. Vid våra klubbaktiviteter ges du som medlem möjligheten att presentera ditt bolag på ett trevlig sätt.

Någon gång per kvartal så håller vi även provningar av vin eller öl på en lördag eftermiddag.

Enkelt, lite exklusivt men trevligt.

Östra Sänkverksgatan 2, 413 37 Göteborg

Viaredsvägen 22, 504 64 Borås

Södra Hamnvägen 3, 461 38 Trollhättan

Vill du bli kontaktad för en förutsättningslös diskussion angående Business & Sports Club?

 

Design by Henric Stenberg. Business & Sports Club ©